KERST & NIEUWJAARSARRANGEMENTEN

EXCLUSIEVE LOCATIE VOOR JOUW GEZELSCHAP

Wil je dit jaar goed afsluiten of het nieuwe jaar positief starten met je team, familie of vrienden. We hebben 3 smaakvolle arrangementen voor de ultieme Kerstbeleving. EDES Proeflokaal in Kerstsfeer; exclusief voor jouw gezelschap. Je kunt dus naar hartenlust speechen, je eigen playlist draaien en met elkaar genieten van dit bijzondere moment.

Keukenborrel

‘Alle feestjes eindigen in de keuken, dus waarom beginnen we daar niet gewoon’.

Dat is de gedachte achter onze Keukenborrel. Onze keuken is uiteraard in Kerstsfeer omgetoverd en door de hele keuken heen staan borreltafels en zitjes. Informeel en culinair borrelen. Want Ed & Aloys bereiden ter plekke heerlijke borrelhapjes voor jouw gezelschap. Je ziet, proeft en ruikt de bereiding live. Es schenkt heerlijke en eerlijke drankjes naar jullie wens; van mocktail tot cocktail en van een tapbiertje tot heerlijke huiswijnen.

Facts

Aantal vanaf 25 personen
Tijd in overleg
Food
Aperitiefplanken
2x een koud borrelhapje
2x een warm borrelhapje
Prijs € 25,00 p.p. (drankjes op nacalculatie)

Aangeefdiner

Ongedwongen en lekker informeel genieten van een uniek en gezellig Kerstdiner? Laat je door ons verrassen met een Aangeefdiner. In onze grote gezellige keuken bereiden we ter plekke smaakvolle en lekkere gerechten. Een avondvullend en maaltijd vullend arrangement. Ed & Aloys verwennen je, midden in de keuken, met een afwisselend 6-gangen diner. Terwijl Es er een bijpassend wijntje bij schenkt.

Facts

Aantal vanaf 20 personen
Tijd in overleg
Food
Amuse 5 gangen aangeefgerechtjes
Dessert
Prijs € 47,50 p.p. (drankjes op nacalculatie)

Privédiner

Boven onze keuken is onze eetzaal, waar je met jouw gezelschap aan een mooie gedekte Kersttafel gaat genieten van jouw privédiner. We ontvangen jullie gezelschap in de keuken voor een aperitief met mooie borrelplanken. Tijdens de borrel serveren we een amuse in de keuken en gaan we vervolgens naar boven voor het Kerstdiner.

Facts

Aantal vanaf 20 personen
Tijd in overleg
Food
Borrelplanken € 5,50 p.p.
Menuprijzen incl. amuse en brood & boters
4-gangen menu € 45,00 p.p.
5-gangen menu € 52,50 p.p.
6-gangen menu € 60,00 p.p.                                                              (drankjes op nacalculatie)